fredag den 22. januar 2010

De sidste ting i 2009..

Ih hvor tiden suser afsted vi er allerede i slutningen af januar 2010 og jeg mangler stadig at fortælle og vise hvad jeg/drengene lavede i november og december måned.

1. december fyldte Sophie 1 år, og der holdt vi hendes fødselsdag søndag den 6. Jan og jeg skulle lige over firmajulefrokosterne den 4. december.

Den 11-14. december var Marcus og jeg i Herning hos Mormor, for at hygge sammen og være med hende på Herning kræmmermarked. Det var hyggeligt at være sammen med mormor, men kræmmermarkedet var en kedelig affære, der var ikke ret mange mennesker. Det kunne i hvert fald ikke sammenlignes med Hauge marked.

Den 18. december havde vi vuggestuen på besøg for at fejre Sophie's fødselsdag og at det var Marcus' sidste dag, da han skulle begynde i børnehave den 1. januar 2010.
Den sidste weekend inden juleaften gik med at skrive julekort 30 stk håndlavede kort blev det til i år. Men teksten blev skrevet på computeren, da jeg desværre ikke kan holde til at skrive ret meget i hånden.

Juleaften og nytårsaften holdt vi hjemme, det var rigtig hyggeligt, og ungerne nød roen og freden til at lege med julegaverne. Et travlt år blev afsluttet på en dejlig og rolig måde, så jeg håber selvfølgelig at det sætter sit præg på 2010 :-)


Her er et udsnit af nogle af de ting jeg/vi fik lavet, julekortene blev 2 variationer af dem jeg blev inspireret til på SAM i november, de er vist i et tidligere indlæg:

Ingen kommentarer: