lørdag den 23. januar 2010

2010 begyndte kreativt

Året startede kreativt idet Tobias og jeg skulle lave invitationer til hans 5 års fødselsdag. I år havde han nemlig valgt at hans venner fra børnehaven skulle komme. Normalt invitere vi hele stuen, men nogle af hans venner rykkede til en anden stue i december, og han ville gerne have dem med, så vi valgte at gøre det på denne måde i år.

Tobias spurgte om han måtte lave en tegning, og så kunne jeg jo kører den igennem printeren så der kom flere ud, for så skulle det være invitationen. Jeg må sige jeg bliver lidt imponeret når han nævner ting man lige kan gøre med computeren, for det betyder jo at han tænker over hvad det er der sker.

Nå, men Tobias lavede en tegning og jeg scannede den ind, og printede den ud som bagsiden af invitationen.


På forsiden scannede vi et stempel motiv ind som jeg har fået af Sarah (hun har fødselsdag den 29/1 - TILLYKKE). Tobias ville dog ikke farvelægge det, så det måtte jeg gøre.
Teksten inden i kortet printede vi ud, og klisterede i, det var meningen at Tobias skulle skrive deres navne, men han syntes det tog for lang tid at skrive, så det kunne jeg lige gøre mens han så en tegning film, og hvis jeg blev træt måtte jeg godt holde en pause. Ih, han er så betænksom ;-) Det var så i orden, men så skulle han stemple sit navn, og det gjorde han med stor entusiasme. Invitationerne røg i kuverter, og så gik køreturen ellers rundt i Greve for at aflevere invitationerne. Tobias var meget stolt for han afleverede selv alle invitationerne i postkasserne ;-)
Fødselsdagen blev afholdt og det var en rigtig hyggelig dag, alle 8 drenge opførte sig fra deres bedste side :-) De fik lov til at pynte deres egen muffin med forskellige farver glasur, og diverse kage pynt, det var et stort hit, flere ville gerne have haft mere end en kage. Vi mente dog at en kage med masser af "sukker" på måtte være nok ;-)

Ingen kommentarer: